Pujar a dalt

Torna el Postgrau en Mediació a Andorra

Una notícia que molts de nosaltres estàvem esperant: a partir de l’octubre endeguem la segona edició del Postgrau en Mediació a la Universitat d’Andorra.

índiceComença el compte enrere! A mitjans d’octubre endeguem la segona edició del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra. Enguany el postgrau tindrà un mòdul comú i dos especialitzacions: familiar i dret civil privat. Els alumnes podran escollir entre un dels dos mòduls.

Amb un total de 160 hores lectives, l’edició d’enguany compta amb professionals d’Andorra, Espanya i França. Els professors que passaran pel Postgrau són mediadors en exercici, especialistes en les seves àrees.

Aquesta és una formació homologada per poder inscriure’s al Registre de Mediadors del Principat d’Andorra, condició necessària per exercir com a persona mediadora a Andorra. Així mateix, amb el títol del postgrau us podreu inscriure al Registre de MEdiadors de la Generalitat de Catalunya per a l’especialització triada.

Aquesta és una iniciativa de la Universitat d’Andorra, el Col·legi d’Advocats d’Andorra i el Col·legi de l’Advocacia Catalana. Tinc el plaer de col·laborar en la docència així com en la coordinació acadèmica.

Per més informació, podeu consultar la pàgina web de la Universitat d’Andorra o contactar-me a: mediacio@dialoga.ad. Serà un plaer resoldre els vostres dubtes.

Us hi esperem!

Aprofito també per acomiadar-me fins al mes de setembre i desitjar-vos un feliç estiu.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *