Pujar a dalt

Sessió informativa pel Postgrau en Mediació

Com us deia fa unes setmanes, el Postgrau en Mediació i altres formes de Resolució Alternativa de Conflictes, a la Universitat d’Andorra, està escalfant motors. Està previst que s’iniciï l’1 d’octubre.

 

Per aquells que tingueu curiositat, el proper dimecres, 22 de setembre (10 h), tindrà lloc una sessió informativa sobre el postgrau. Serà on-line i podeu accedir a través d’aquest enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/84684641304?pwd=K2E5ZVdjVVcwd0hUZlAzbXBaNUtqUT09

 

Durant la sessió podrem escoltar el testimoni d’antics alumnes que formen part del Col·legi d’Advocats (Sra. Cristina Madrigal) i la Cambra de Comerç (Sra. Jordina Ticó). Jo mateix explicaré les principals característiques del postgrau i respondrem a qualsevol curiositat que tingueu.

El postgrau és d’interès per totes aquelles persones que vulguin desenvolupar les seves habilitats en la resolució dels conflictes. Però sobretot penso que hi trobaran una forta utilitat aquells professionals de l’advocacia i els recursos humans que treballin en l’àmbit de l’empresa i les organitzacions, així com els empresaris i gestors d’organitzacions públiques i privades.

 

Programa:

  • 10.00h: Presentació del postgrau a càrrec del coordinador Ramon Tena
  • 10.10h: Informació sobre el Centre de Resolució de Conflictes Empresarials de la Cambra de Comerç a càrrec de Jordina Ticó
  • 10.15h: Per què la formació en mediació resulta útil per un advocat/da? a càrrec de Cristina Madrigal
  • 10.20h: Precs i preguntes

 

Inscripció : https://surveys.uda.ad/index.php/967414?lang=ca

 

Per qualsevol dubte, també em podeu escriure al correu mediacio@dialoga.ad, i consultar la informació del postgrau al web de la universitat d’Andorra: https://www.uda.ad/postgrau-en-mediacio-i-altres-sistemes-alternatius-de-resolucio-de-conflictes/

 

Ens veiem aviat!

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *