Pujar a dalt

TORNA A ANDORRA EL POSTGRAU EN MEDIACIÓ i ADR

La tercera edició, amb moltes novetats, arrencarà l’octubre del 2021

Després de dos anys, la Universitat d’Andorra torna a organitzar el postgrau en mediació, amb una durada de 150 hores lectives i 15 crèdits europeus. Com en edicions anteriors,  inclourà un mòdul comú (120 hores) i posteriorment els alumnes podran escollir entre dues especialitzacions: gestió de conflictes empresarials i gestió de conflictes en organitzacions. Com en edicions anterior, aquestes dues especialitzacions també es podran cursar com a cursos d’actualització.

Aquesta formació es dirigeix a aquelles persones que vulguin exercir la mediació en l’àmbit empresarial i de les organitzacions, i també a tots aquells professionals que hagin de gestionar conflictes en el seu dia a dia.

El postgrau s’iniciarà l’octubre del 2021 i finalitzarà el mes de maig del 2022. Podeu trobar informació complementària i fer les preinscripcions seguint aquest enllaç (link aquí)

Aquest títol de postgrau és vàlid com a formació per donar-se d’alta als registres de persones mediadores del Govern d’Andorra i de la Generalitat de Catalunya.

 

El postgrau es renova per respondre a les necessitats professionals

Enguany el postgrau arriba amb dues novetats força especials:

En primer lloc, la Cambra de Comerç s’ha afegit com un dels col·laboradors, juntament amb el Col·legi d’Advocats d’Andorra i el Col·legi de l’Advocacia Catalana. Per aquest motiu, se centrarà molt més en un àmbit empresarial i comercial: conflictes laborals, desacords en l’empresa familiar, fundacions i ong, disputes comercials…

En segon lloc, i a imatge del que està succeint als Centres de Mediació empresarial dels països europeus, no només tractarem la mediació sinó altres eines de gestió alternativa de conflictes (com l’arbitratge, la conciliació o el mapeig de conflictes). Entenem que un bon professional de la resolució de conflictes ha de ser capaç d’analitzar el desacord i proposar el camí que millor s’adapti a les necessitats de les parts.

 

Per qualsevol dubte o informació complementària, em podeu contactar a l’adreça de correu electrònic: rtenadialoga@gmail.com. Serà un plaer xerrar amb vosaltres.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *