Pujar a dalt

Policia i Centre Penitenciari d’Andorra es formaran en Drets Humans

Com hem explicat en diferents entrades, si volem viure en societats democràtiques i plenament respectuoses dels Drets Humans, és necessari que tots els ciutadans tinguem uns coneixements mínims sobre què són els Drets Humans i què signifiquen a la pràctica del dia a dia.

Sens dubte, la Policia i els agents del Centre Penitenciari són dos dels grups que tenen més importància a l’hora d’assegurar societats que compleixen plenament amb els Drets Humans. Per aquest motiu durant la setmana del 5 al 9 de juny aquests dos col·lectius participaran en un taller d’educació en Drets Humans.

En aquest taller els participants podran reflexionar sobre la pràctica dels Drets Humans, conèixer els mecanismes de seguiment que el Consell d’Europa ha bastit per controlar-ne la situació als Estats membres i reflexionar sobre quin és l’estat a Andorra de drets com la llibertat d’expresió o la no-discriminació. El taller emprarà metodologies europees d’educació en Drets Humans.

Des de Dialoga volem expresar un cop més l’agraïment al Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior per la confiança en desenvolupar aquest projecte i la seva sensibilitat vers l’educació en ciutadania democràtica i Drets Humans.

Per qualsevol informació complementària sobre el projecte, no dubteu en contactar a hre@dialoga.ad.

 

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *