Pujar a dalt

Iniciem un projecte col·laboratiu per difondre la mediació

[SIGUE ARTÍCULO EN CASTELLANO]

depositphotos_125620440-stock-photo-young-man-attacked-by-questionUn dels reptes al que ens enfrontem les persones mediadores és la manca de coneixement social sobre aquesta eina de resolució de conflictes. Quan en parlo amb les persones del meu entorn em dono compte que, o bé desconeixen la mediació o bé la idea que en tenen no és correspon amb la feina que fem. Això és especialment preocupant en sectors específics que són clau en el seu impuls com l’advocacia, la judicatura, l’empresa…

Per això avui iniciem un projecte col·laboratiu que ajudi a pal·liar aquesta situació. D’una banda, cada setmana publicarem un breu article intentant respondre a alguna de les preguntes que durant aquests anys m’han fet arribar alguns dels meus clients i col·laboradors.

D’altra banda, voldria demanar a tots els lectors i lectores del blog que ens feu arribar les vostres preguntes, dubtes i neguits sobre la mediació. Si voleu, la resposta serà confidencial, directament al vostre correu. I si em doneu permís compartiré la resposta (amb el degut anonimat) amb la resta de lectors. D’aquesta manera podrem respondre a neguits sobre la mediació que a vegades a les persones mediadores no se’ns acuden però segur que són compartits amb altres persones.

L’objectiu és respondre entre tots a dubtes, neguits, preguntes… sobre la mediació

I si altres persones mediadores esteu interessades en fer-hi aportacions (preguntes o breus articles), serà un plaer poder obrir-vos també aquest espai de col·laboració.

Comencem? El meu correu electrònic és: mediacio@dialoga.ad

 

Iniciamos un proyecto colaborativo para difundir la mediación

Uno de los retos con que nos encontramos las persones mediadores es la falta de conocimiento social acerca de esta herramienta de resolución de conflictos. Hablando con persones de mi entorno me he dado cuenta de que o bien desconocen la existencia de la mediación o bien la imagen que tienen no se corresponde exactamente con el trabajo que realizamos. Esto es especialmente preocupante en sectores específicos que son clave en su impulso, como la abogacía, la judicatura, la empresa

Por todo ello, hoy iniciamos un proyecto colaborativo que contribuya a paliar esta situación. En primer lugar, cada semana publicaré un breve artículo para responder algunas de las dudas que a lo largo de estos años me han hecho llegar mis clientes y colaboradores.

En segundo lugar, quisiera pedir a los lectores y lectoras del blog que me hagáis llegar vuestras preguntas, dudas o preocupaciones acerca de la mediación. Si queréis, la respuesta será confidencial directamente a vuestro correo. Y si me dais permiso compartiré la respuesta (con el debido anonimato) con el resto de lector@s. De esta manera podremos responder entre tod@s a algunas dudas sobre mediación que no se nos hayan ocurrido a los mediadores pero seguro que son compartidas por otras personas.

L’objectiu és respondre entre tots a dubtes, neguits, preguntes… sobre la mediació

Y si otras persones mediadores estáis interessad@s en hacer aportaciones (preguntas, artículos breves…) será un placer abriros este espacio de colaboración.

Empezamos? Mi correo electrónico es: mediacio@dialoga.ad

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *