Pujar a dalt

ENCETEM EL POSTGRAU DE MEDIACIÓ

Torna el postgrau amb un grup de participants molt heterogeni

Com us informàvem fa uns dies a través de les nostres xarxes socials, ja hem arrencat el postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra. Ha costat, però finalment gràcies a la flexibilitat de totes les institucions col·laboradores (Universitat d’Andorra, Cambra de Comerç, Col·legi de l’advocacia Catalana i Col·legi d’Advocats d’Andorra) i dels professors hem pogut engegar motors d’aquesta tercera edició.

Enguany, el post grau compta amb un grup de participants molt heterogeni, el que sens dubte contribuirà a enriquir les sessions i augmentar l’aprenentatge entre el grup. Per aquesta tercera edició comptem amb professionals del món de l’advocacia, de l’àmbit de la comunicació, l’hostaleria i el camp econòmic. Així mateix, també tenim participants que provenen de l’àmbit sociosanitari. Com va passar en la darrera edició, també comptem amb la presència de professionals de la Institució de Raonador del Ciutadà. A totes i tots, moltes gràcies per la vostra confiança.

El postgrau compta amb un mòdul comú, on veurem aspectes com anàlisi del conflicte, eines de comunicació no violenta i disseny d’un procés de mediació, així com de dues especialitzacions que se centren en conflictes en organitzacions i conflictes empresarials.

Continuarem informant sobre l’evolució del postgrau, amb una novetat: I és que enguany obrirem l’espai d’aquest bloc a les participacions dels alumnes.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *