Pujar a dalt

Els Drets Humans centren uns tallers formatius a Policia i Centre Penitenciari

La setmana passada vaig tenir la oportunitat de realitzar diversos tallers en Drets Humans amb personal de la Policia i del Centre Penitenciari. Els tallers van comptar amb la participació d’una quarantena d’agents dels dos cossos.

Durant la formació els participants es van familiaritzar amb conceptes de Drets Humans, es van examinar els mecanismes Europeus de protecció i vam reflexionar sobre com els Drets Humans tenen una relació directa amb la seva tasca diària. Així mateix, es va reflexionar al voltant de la sensibilització i combat contra el Discurs d’Odi i es van treballar diversos temes del Moviment contra el Discurs d’Odi del Consell d’Europa.

20170609_122005De fet, com vam recordar durant el primer dia de formació, aquests cossos especials tenen un paper fonamental en la promoció i defensa dels Drets Humans. Aquest tipus de tallers els poden equipar millor a l’hora de desenvolupar aquesta tasca.

Des de Dialoga volem expresar un cop més l’agraïment al Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior per la confiança en desenvolupar aquest projecte i la seva sensibilitat vers l’educació en ciutadania democràtica i Drets Humans.

Per qualsevol informació complementària sobre el projecte, no dubteu en contactar a hre@dialoga.ad.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *