Pujar a dalt

Els beneficis de diagnosticar i tractar els conflictes en l’empresa

Aquesta setmana us deixo amb una magnífica entrevista a la mediadora Elisabet Guitart. Es tracta de l’entrevista que li van fer al Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en motiu de la presentació del llibe digital Causes, repercussions i possibles solucions dels conflictes en les empreses.

Podeu consultar l’entrevista en aquest enllaç: http://www.uoc.edu/portal/ca/campus_pau/entrevistes/entrevistes/Elisabet_Guitart.html

conflictes_empresesPel que fa al llibre, està coordinat per l’Elisabet Guitart i compta amb la participació d’altres investigadors de prestigi com Eduard Vinyamta o Glòria Novel. El llibre explica com l’anàlisi, prevenció i gestió dels conflictes en l’empresa poden millorar la rendibilitat econòmica d’una companyia.

Si esteu interessats en aquest camp, us recomano la lectura d’aquest llibre. El podeu adquirir clicant aquí o a sobre del llibre.

ES En la entrada de hoy, una recomendación literaria: el libro coordinado por la mediadora Elisabet Guitart Causes, repercussions i possibles solucions dels conflictes en les empreses.

FR Aujord’hui une suggestion sur un libre sur les conflits dans l’entreprise, d’Elisabet Guitart: Causes, repercussions i possibles solucions dels conflictes en les empreses.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *