Pujar a dalt

Drets Humans en Moviment: inscripcions obertes!

active-democracyTreballes amb joves? Ets jove i estàs interessat en desenvolupar projectes de participació? Vols conèixer les eines d’educació en Drets Humans i ciutadania democràtica que el Consell d’Europa posa al teu abast?

Si és així, no et pots perdre la propera formació: Drets Humans en Moviment: Eines per promoure la ciutadania democràtica amb joves. Es tracta d’un projecte a mig termini que t’ajudarà a planificar projectes participatius per tu o pels joves amb qui treballis.

El taller va destinat a treballadors de joventut de les institucions andorranes, així com joves líders amb ganes de “fer alguna cosa” i posar-se en moviment. Els participants en aquest taller reflexionaran sobre la situació de la ciutadania democràtica i els Drets Humans a Andorra, adquiriran eines per promoure els Drets Humans i col·laboraran per disenyar projectes que es puguin desenvolupar al país.

La formació comptarà amb material i metodologies de treball amb joves del Consell d’Europa i la Comisió Europea.

El projecte s’iniciarà amb un taller els dies 10, 11 i 12 del 2017. El darrer dia del taller els participants desenvoluparan idees per projectes i tindran suport en la seva planificació, desenvolupament i avaluació durant els mesos de febrer i març. A mitjans d’abril es farà una nova sessió conjunta d’avaluació.

El projecte està organitzat per Dialoga i té el suport de la Fundació Julià Reig i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra. Pots trobar informació complementàriaen aquest enllaç:  drets-humans-en-moviment.

I aquí pots descarregar la teva butlleta d’inscripció: inscripcio-curs-ciutadania-democratica

Per informació complementària, pots escriure un correu a: hre@dialoga.ad. T’hi esperem!!

Petit CompasTítol: Drets Humans en Moviment: Eines per Promoure la Ciutadania Democràtica amb Joves

Durada: 9 hores

Horari: 10, 11 i 12 de gener. De 09:30 h – 12:30 h

Lloc: Punt 400 (La Massana, Andorra).

Preu inscricpió: 30 €. Aquest preu inclou materials i el manual del Consell d’Europa Compassito.

 

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *