Pujar a dalt

Dialoga us convida al 2n Esmorzar de Mediació d’Andorra

Molt bon any per tots els lectors d’Andorra Mediació i els fans de la Mediació.

18EPICURO,photo01_0

Durant el darrer any s’han succeit tota una sèrie de notícies que ens permeten ser optimistes quant a la implantació de la mediació a Andorra. Entre altres, els darrers mesos hem pogut veure com s’aprovava una Llei de Mediació, un Reglament del Registre de Mediadors i es constitutïa la Comissió de Mediació. A més, enguany es repeteix el postgrau en Mediació a la Universitat d’Andorra i una nova fornada de persones mediadores estaran llestes per començar a treballar en pocs mesos.

Per les notícies que van arribant, sembla que el Reglament de Mediació també podria estar enllestit en breu.

Per celebrar el Dia Europeu de la Mediació i tenir una nova oportunitat de trobar-nos, Dialoga organitza el Segon Esmorzar de Mediadors d’Andorra, que tindrà lloc el proper 21 de gener, de 9:15 a 10:15 del matí a Caldea. Es tracta d’un esdeveniment per retrobar-nos aquells que hem estat implicats d’una o altra manera en la mediació els darrers anys. També vol ser una oportunitat per acostar la mediació a qualsevol que hi pugui estar interessat.

Serà un acte informal, per xerrar i compartir experiències, dubtes i esperances al voltant de la mediació. A més, aquest any comptarem amb presentacions ràpides de professionals que s’han format en mediació i apliquen aquesta eina de diàleg al seu camp professional.

L’objectiu és fer xarxa i explorar la creació de sinèrgies per promoure activitats futures a l’entorn de la mediació. També vol ser un reconeixement i un agraïment a totes les persones que han fet possible els avenços en la implantació de la mediació.

L’esmorzar no nomès està pensat per gent que ha tingut contacte amb la mediació sinó també per totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer una mica millor aquest mètode de resolució de conflictes.

L’acte és gratuït, però les places són limitades. Si esteu interessats en assistir-hi, heu de comunicar-ho abans del 19 de gener a l’adreça: mediacio@dialoga.ad. Serà un plaer podar-nos retrobar un any més.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *