Pujar a dalt

Andorra Mediació facilitarà un taller per Creu Roja Andorrana

El proper dissabte, el mediador Ramon Tena Pera facilitarà un taller de gestió positiva de conflictes a l’equip de treballadors i voluntaris de Creu Roja Andorrana.

Imatge

D’un conflicte el primer que ens ve al cap són els seus símptomes negatius: l’estrés, el dolor, els maldecaps que genera o la violència que porta implícita. Però un conflicte també pot ser una oportunitat per aprendre d’un mateix i de l’altre, reforçar equips i canviar situacions que no funcionen. El dissabte veurem formes innovadores d’aproximar-se al conflicte, que ens permetran assolir aquests resultats.

El taller aplicarà metodologies d’educació no formal, en què no només el coneixement és important, sinó també el desenvolupament d’habilitats, valors i actituds. Així mateix, crearà un espai d’intercanvi i aprenentatge mutu.

Serà una oportunitat de passar un dia plegats i fomentar la cultura de pau en una important organització de la nostra societat civil. Visiteu el blog la setmana vinent per un resum de l’activitat.

ES: El mediador Ramon Tena Pera facilitará un taller de gestión positiva del conflicto para Cruz Roja Andorrana. El taller explorará formas de convertir el conflicto en una oportunidad, usando metodologias de educación no formal.

FR: Le médiateur Ramon Tena Pera sera l’animateur d’un atelier de gestion positive du conflit pour la Croix Rouge d’Andorre. L’atelier examinera des formes de transformer les conflits en opportunités. La méthodologie sera celle de l’éducation non formelle.

Author avatar
Ramon Tena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *