Pujar a dalt

Sobre mi

Consell europaSóc Ramon Tena Pera. Benvinguts al blog Andorra Mediació, dedicat a promocionar les eines alternatives de gestió de conflictes (ADR). Sóc mediador professional, format a Barcelona i a Califòrnia (San Diego, CA, Estats Units). Treballo com a formador en transformació de conflictes, comunicació no violenta i lideratge. També sóc consultor/formador del Consell d’Europa en els àmbit de joventut, Drets Humans i transformació de conflictes. Director del projecte d’emprenedoria social Dialoga.

Si tens qualsevol consulta, dubte, suggeriment, queixa…. em pots contactar al meu correu electrònic (info@dialoga.ad) i estaré encantat de xerrar una estona.

 

Consell General fotoSoy Ramon Tena Pera. Bienvenidos al blog Andorra Mediació, dedicado a promover las herramientas alternativas de gestión de conflictos (ADR). Soy mediador profesional, formado en Barcelona y California (San Diego, CA, Estados Unidos). Trabajo como formador en transformación de conflictos, comunicación no violenta y liderazgo. También soy formador/consultor del Consejo de Europa en los ámbitos de juventud, Derechos Humanos y transformación de conflictos. Impulsor del proyecto de emprendimiento social Dialoga.

Si tienes cualquier consulta, duda, sugerencia, queja… me puedes contactar a mi correo electrónico (info@dialoga.ad)  estaré encantado de charlar un rato.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *